Моби продаде имот, за да дари парите


Репутацията на Моби като активист се простира във всеки аспект от живота му, включително и в недвижимите имоти. През юли, той обеща да дари за благотворителна цел всичките пари от продажбата на дома му в Лондон Ридж, Ню Йорк. Става дума за  1.1 милиона долара. Парите са дарени, за да „подкрепа на прогресивните политически кандидати, защитата на прават на животните, продуцирне нат документални филми и стипендии за фондове. “

Музикантът първоначално обяви новините чрез Instagram във вторник, предизвиквайки голям интерес и възхищение от страна на своите феновее. „Защо просто не го дадете под наем и използвайте средствата от наема,“ предлага един от феновете. „Това ще бъде прекрасна къща дори за филми и фотосесии“. Имотът с площ от 294 квадратни метра, който се намира на почти два акра и само на 90 минути извън Ню Йорк, е проектиран през 1957 г. от ученик на Франк Лойд Райт.

Домът се възползва от природата около него със зашеметяваща фасада от дърво и стъкло, както и прозорци от пода до тавана. Многобройните каменни акценти в дома, включително скалите, извадени от близкия поток, за да оформят камина, спомагат за подсилването на темата за приноса на природата. Плочите от теракот на терасата и балкона също допринасят за естествената атмосфера на дома.

Къщата се състои от две спални и три бани с осем основни стаи, разположени на две нива. Като цяло има три камини в цялото пространство, а стрехите (уникален елемент от дизайна на Райт) се простират на различни височини. Основната голяма стая разполага със сводести тавани и приветлива камина. Основната спалня разполага с красива стена от прозорци от пода до тавана и  ъглови дървени греди, които отговарят на минималистичната естетика на Моби. Навън имотът включва голям басейн и отделен гараж.

Цената за дома беше хладен 1.3 милиона долара, които той свали на .,24 милиона долара.

Снимки: Инстаграм

research symptoms