Модата при кухните през 2017 г.


Всяка гоидина се провеждат множество изложения за кухня и баня, на които се виждат най-новите въведения, технологични и дизайнерски. Едно от тези изложения е „Kitchen and Bath Industry Show“. От иновативни материали до цветови и хардуерни тенденции – купища нови идеи, които можете да приложите в собствената ви кухня или баня. Независимо дали сте готови за обновяване или просто искате бързо решение за някоя стара стая, намерете вдъхновение в най-вълнуващите тенденции, които хванаха окото на журналистите от Architectural Digest.

Матово черно

Можете лесно да размените типични хромирани, бронзови или неръждаеми стомани за елегантно матово черно. То е изпъкващ цвят за всяко място и уред – от кранчета до външни кухни и прозорци.

Индустриален облик

Индустриалният дизайн е много на мода и особено си проличава при решенията за мивки и душове. Изчистени откъм детайли, с дължина и модерен дизайн.

Цветът

Докато миналата година доминираше сивата цветова схема, светлите нюанси са си резервирали 2017 г., както се вижда от уредите, шкафовете и плочките.

 Изработката по поръчка

Сега повече от всякога вашата кухня и баня могат да се чувстват лични и уникални. Персонализираните опции за довършителни работи и хардуер варират от модел до цвят, а уреди като някои хладилници са с персонализирани конфигурации.

Иновативни решения

Винаги сме в търсене на ефективни решения, на предизвикателствата, на обновяването. „Caesarstone“ направи точно това, като въведе 13-милиметрово кварцово покритие, което позволява на собствениците на жилища да модернизират своята кухня или баня без разрушаване, като просто го монтират върху съществуващите повърхности, както е илюстрирано в тази снимка „преди и след“.

Модата при кухните през 2017 г.
5 (100%) 1 глас(а)