Модерни идеи за микро трапезария


В този случай не използваме думата „малък“, защото има „малки“ и „малки“ кухни. Това, за което ще говорим тук, е далеч от идеята за всякакво малко и затова се спираме на термина „микро“. Вашият апартамент със сигурност включва спалня или зона за спане, баня и кухня (без значение колко е малка), но да има определено място за хранене е под доста сериозен въпрос. Има идеи, които да ви помогнат в този труден моменти и при взимането на трудното решение къде и как да обособите кътчето за хранене.

Вариантите ви не са много, но не са и малко. Ако съвсем нямате място, то най-лесно е да приковете към стената плот и да сложите два високи стола. Така ще създадете усещане за модерно заведение или изискан бар. Със сигурност ще е приятно и уютно място за хапване.

Друг добър вариант е разтегателна маса. Имате много варианти. Някои маси се прибират напълно плътно към стената, а други имат крила, които се разтягат при нужда и са напълно достатъчни за сам човек. Трети вариант е да се сдобиете с мебели, които са продължение на вече съществуващи мебели, а ако си ги купувате тепърва, то тогава ви предлагаме няколко не лоши варианти на „мебели в мебели“ – не лош и доста модерен вариант.

За всеки случай, запомнете, че можете да имате доста уютно място за гранене и не е обходимо да имате място или помещение за него!

Модерни идеи за микро трапезария
Гласувайте за тази статия