Момиче обикаля света с уникална каравана


Домът на фотографката Манди съвсем не е къща с двор и басейн. За да изпълни мечтата си да изследва и документира красотата на света около нея, младата фотографка грабва оборудването си и тръгва на път преди 8 месеца и то със съвсем малка каравана във формата на капка.

Като много други пътешественици Манди решава да промени живота си след като направо се изцежда в работата. Тя решава, че ще живее живот, който винаги е искала и взима решение да развие дългогодишния си интерес във фотографията. така тя се сдобива и с красивата каравана, която сега е нейният дом.

„Просто ме призова. Не мога да обясня причините, просто знаех, че исках да я имам. Точно тази!“, казва фотографката за новия си дом.

Първата каравана, която избира тя, обаче бива открадната малко след покупката. Макар да я намира малко по-късно, караваната е напълно съсипана. Така тя попада на това уникално возило. Новата каравана има всички удобства на това, което наричаме „малък дом“ – спалня, кухня, място завещи… А за да я направи наистина своя Манди добавя пердета, поръчкови дървени дръжки и телевизор.

 

 

По история на Inhabitat.com

Момиче обикаля света с уникална каравана
Гласувайте за тази статия

placeholder