Над 300 участници в Първата национална конференция БГСКЛАД


За трета поредна година гр. Пловдив ще е домакин на най-значимото по рода си събитие в сферата на индустриалните имоти, а именно конференцията на платформата БГСКЛАД, която този път ще е с национален характер. Фирми, бизнесмени, държавни институции, банки, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти ще се срещнат на едно място.

Събитието ще бъде официално открито от изпълнителния директор на Българска агенция за инвестиции – г-н Стамен Янев, а стратегически партньори са Национално сдружение за недвижими имоти, Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска агенция за инвестиции, Национална компания за индустриални зони и Адвъртайз БГ ЕООД.

Специално участие в първи панел на конференцията ще вземат г-н Стамен Янев от Българска агенция за инвестиции и г-жа Антоанета Барес – изпълнителен директор на Национална компания за индустриални зони.

Събитието ще бъде отразено от водещи медии у нас, като Софийски имоти, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1 kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo., а входа за всички гости ще е безплатен.

Ето, какво собственика на платформата  и организатор на събитието, Симеон Митев сподели:

Какво ви подтикна за трета поредна година да се заемете с организацията на едно такова голямо събитие?

Като бизнесмен с над двайсет годишен опит в сферата на недвижимите имоти и човек, който се вълнува и интересува от развитието на пазара в България, реших, че подобни събития са от изключителна важност за развитието на пазара, както и са в помощ на всеки един български, чуждестранен бизнесмен или краен потребител, който е решил да инвестира парите си в индустриални имоти. Още повече, че за мен и платформата, на която съм собственик това стана традиция и до известна степен се чувствам и длъжен към фирмите и хората, които очакват това събитие и са ми се доверили.

Защо решихте този път конференцията да е Национална и то в гр. Пловдив?

След като две поредни години организирах регионални конференции в гр. Пловдив и в гр. Стара Загора и виждайки ефекта, който постигнах, прецених, че е дошло времето в което трябва да събера всички бизнесмени, фирми и клиенти от цяла България на едно място. Събитието, което сега организираме ще е изключително интересно, защото ще обхване всички наболели въпроси, които вълнуват и интересуват хората от бранша.

Кои фирми до момента са потвърдили участие?

Списъкът е вече доста голям, за което съм изключително благодарен на доверилите ми се фирми. БГСКЛАД и Индустриални имоти ще са организатори.

Ще участват Тракия Икономическа зона, Проджест Груп Холдинг, Индустриален парк Марково, Логистичен парк Ийст Ринг, Стам ЛТД ООД, SGI, Евромаркет, Търговски Център Европа, Паладин Пропърти  и много други фирми с доказана репутация в бранша.

Събитието ще бъде открито със специалното участие на изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции – г-н Стамен Янев.

В първия панел на конференцията ще имаме и възможността да чуем самия Евгений Нумеров – управляващ директор и партньор на Skladman USG  мениджмънт – водеща фирма за индустриални имоти в Русия.

Пълния списък на фирмите, които ще участват всеки може да види на страницата на БГСКЛАД –www.bgsklad.bg . Ще имаме лектори от Аутомотив Клъстер България, Асоциация на индустриалния капитал в България, НСНИ и още много интересни личности, които засега ще запазим в тайна до самото събитие.

Стратегически партньори на събитието ще бъде НСНИ – Национално сдружение на недвижими имоти, БГФМА – Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска агенция за инвестиции и Адвъртайз БГ. От директора на Адвъртайз БГ , г-н Александър Георгиев с който работим изключително ефективно очакваме интересна информация за онлайн маркетинг услугите и тяхната ефективност върху пазара на индустриални имоти.

Медийни партньори на събитието ще бъдат: Софийски имоти, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1 kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo.

Колко хора очаквате да се включат в събитието?

Очакваме посещаемост над 300 видни бизнесмени и професионалисти от сферата на индустриалните имоти.

Кои са основните акценти и теми, които ще бъдат разгледани?

Основния акцент разбира се, ще бъде развитието на пазара на индустриални имоти през 2017 г. Ще имаме специален панел за банките, инвеститорите, оценителите, проджект мениджърите, застрахователите и това как те виждат развитието      на индустриалните имоти у нас, а в последствие регионалните ни представители ще представят новостите и акцентите за града, който представляват.

С какво бихте искали хората да запомнят това събитие?

Както казах и в началото, БГСКЛАД е първата по рода си платформа за индустриални имоти в България, която прави такива събития. В заключение искам да кажа, че независимо от малкия пазар и мащаби на страната ни, подобни конференции са изключително важни за страната ни. Брокерските фирми не трябва просто да продават, а да анализират, съветват, консултират и дават точна и ясна информация на клиентите си. Засега такива са много малко и се радвам, че аз съм един от хората, които се вълнуват, мислят и организират такива прояви. Подобни събития помагат на всеки бизнесмен да „свери“ часовника си, да е наясно, къде, как и за какво е подходящо да инвестира парите си, а не просто да бъдем търговци.

 

Над 300 участници в Първата национална конференция БГСКЛАД
Гласувайте за тази статия