Носете купона навсякъде с вас в бар от контейнер


Много пъти сме разглеждали приложенията на транспортните контейнери, които сме виждали в ролята на хотели, къщи, офиси, ресторанти и закусвални, но до момента не бяхме чували и виждали подвижен бар. С идването на топлия сезон ни се отваря и глътката за питиета, а какво по-хубаво от бар със студени напитки в близост.

Но защо да се ограничаваме само с топлите дни, защо да не си занесем и барче в планината? За да докаже гъвкавостта на новия си подвижен „поп-ъп“ бар от рециклиран контейнер, канадският строител Honomobo транспортира бара до върхове със сняг. Екипът на Honomobo прекарал деня в планината и използвал Honomobar, за да пие, да се отпусне, да играе игри и да се наслаждава на спиращите дъха гледки към заснежените върхове.

Honomobar е модулен, лесен за транспортиране и може да бъде доставен навсякъде. Барът служи като „изскачаща“ временна структура, която ви позволява дори да импровизирате в задния двор, до басейна или високо в планината.

Всеки контейнер е с размери 2.50 на 4 метра и разполага с хидравлично рамо, което отваря главния прозорец. Отвътре, червеният панел с акценти и обработените дървени плотове придават на Honomobar усещането за традиционен бар.Навес от кедровото дърво осигурява защита на гостите, докато черен алуминиев ролер безопасно се заключва, когато е време за затваряне. Дизайнът е на стойност 19 764 долара и се доставя в рамките на четири до шест седмици.

 

 

 

 

Източник: Inhabitat.com

 

Носете купона навсякъде с вас в бар от контейнер
Гласувайте за тази статия

placeholder