Нов модел сглобяема къща изумява с дизайн


Хората обикновено работят с месеци, ако не с години, за да успеят да се сдобият с малък, но красив и уютен дом. Ако не разполагате с време за всичко това, вече можете да си поръчате напълно готов дом, който ще бъде докаран, където кажете. Компактната структура, по дизайн на Ruzanna Andressa Oganesya, е изградена на подвижна платформа, което дава абсолютна свобода в мобилността. Къщата позволява да бъде използвана както за ваканционна вила, така и за постоянен дом.

Модулната конструкция е предварително изработена и е достатъчно тясна, че да пасне на по-голям камион или тир, което прави местенето изключително удобно. Домът като цяло е компактен, простира се на около 14 кв.м. В него има всички необходими домашни уреди, както и готово обзавеждане. Формата на постройката е уникална, почти изцяло покрита с прозорци, което позволява да прониква много светлина. Към всичко това е включена и веранда, където да се опънете на слънце.

Планът е от отворен тип и площта се използва максимално. Спалнята много дискретно се намира точно над хола, а двете помещения са свързани чрез стилно стълбище.

Нов модел сглобяема къща изумява с дизайн
5 (100%) 1 глас(а)