Нов плаващ хотел в Швеция приема резервации


След повече от 16-месечно чакане, дългоочакваната шведска арктическа баня вече приема резервации. Arctic Bath Hotel & Spa е хвален през годините, че ще бъде най-доброто място за наблюдаване на Северното сияние. „Arctic Bath наистина е първа в предлагането на специално преживяване за балнеолечението“, се казва в изявление на Ан Катрин Лундквист, един от дизайнерите на хотела. „Толкова много мислене, инженерство и находчивост са събрани, за да предоставят на посетителите изживяване, което не могат да намерят никъде другаде.“

Отсядането е много интимно изживяване. Само шест кабини плават над водата по река Луле или са замразени в нея,а  на сушата има още шест. Всички стаи включват Wi-Fi достъп, климатик и отопление са вградени във всяка постройка. Спа зоната на структурата включва една стая за лечение, четири сауни, гореща вана и външна студена баня. Центърът на кръговата му форма е открито пространство, където гостите могат да се препичат или да скочат в студената вода под светлините на сиянието.

Хотелът е проектиран да произвежда минимално въздействие върху околната среда.

Туроператорът Off the Map предлага тридневен маршрут, включващ престой в хотела. Пакетът, започващ от около 5 040 долара и включва настаняване, ежедневна закуска, вечери с пет ястия, достъп до спа центъра и лов на северното сияние. Полетите не са включени. Резервациите са на разположение от февруари 2020 г. до февруари 2021 г.

Източбник: .insider.com

research symptoms