Отново без вода на места в София


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 септември. Във връзка с прекъсване на стар уличен водопровод на ул. „Йордан Йосифов“, жк. „Студентски град, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Кирил Попов“, ул. без име при бл. 83, бул. „Симеоновско шосе“, ул без име пред бл. 3В.

При подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. 25, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 21.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 60, ул. 2, ул. 25, ул. 5, ул. 4, ул. 1.
Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Подем“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Подем“ от ул. „Локорска“ до ул. „Мара Бунева“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Търкаланов“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Димитър Търкаланов“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Ран Босилек“.
Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Луи Айер“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Луи Айер“ от №79 до ул. 418.

Отново без вода на места в София
Гласувайте за тази статия