Палатка на колела е новото инженерно чудо


Харесва ви идеята за къмпинг, но мисълта да спите на земята и да ви лазят бобулечки не ви очарова?Опъването на палатка, докато ви хапят комарите не е точно представата ви за ваканция?  Е, екипът създал Air Opus прави къмпингуването лесно и достъпно с невероятна самонадуваща се система, която се издига за 90 секунди. Просто щраквате върху превключвателя и ремаркето автоматично се надува. Когато е време да си тръгвате, клапаните за бързо освобождаване изхвърлят карабината за 30 секунди. Цялата конструкция може да бъде сгъната и готова за тръгване за под две минути.

Ремаркето използва технологията Air Pole. За да надуете палатката, двата капака на ремаркето трябва да бъдат сгънати навън. След пълното надуване, има само няколко опори за леглото, които щракват на място. Последната стъпка е включването на въздушната помпа, която напомпва караваната за минута и половина.

Удоволствието обаче съвсем не е безплатно и ще трябва да се бръкнете 21 499 долара, за да се наслаждавате на този комфорт.Интериорът е изпълнен с изобилие от екстри и приятни изненади. Разполагате с прозорци и капандури, които допускат достатъчно естествена светлина. Като допълнителен бонус, ремаркето е оборудвано с удобна кухня / барбекю за външно готвене.

Inhabitat.com

Палатка на колела е новото инженерно чудо
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder