Пътуване във времето… с къща


Тази сграда, е построена в Нюпорт, Орегон,и през 1979 г. е купена от Алмин Бартон. Ремонтирана е близо 40 години и е отвътре е в ренесансов стил – отвън къщата изглежда най-обикновена, но вратата ѝ е сякаш врата към друго време. Къщата се продава за 399 000 $.

2

Прекрачвайки прага, прекрачвате в Ренесанса. Мебелите за произведени в Европа.

3

4

Витражи от катедралата в Ланкастър са взети по време на Втората световна война, а по-късно случайни са открити в една таванска стая. Днес са част от този ренесансов дом.

5

Два от столовете в трапезарията са били използвани от благородници и имат 400-годишна история. Тапицерията им съответства на килима и пердетата.

6

Този сервиз е купен от Европа. Всяка част струва 150$.

7

Кухнята е дълга 13 м., облечена с брезова дървесина. Масата в средата е библиотечна маса от около 1800 г. Въпреки вида си, къщата е оборудвана с всякаква съвременна техника и всичко, което би потрябвало.

8

Камината е облицована с дървото, от което се изработват цигулки – чимшир и палисандър.

9

Тази врата е дебела 8 см. и е с испански панти.

10

Сандъкът в стаята за гости е изработен в началото на 11 век. Това е и единственото помещение, застлано с фабрично произведени килими.

11

Банята за гости е декорирана с театрална драперия.

12

Основната спалня освен изписани тавани и двойно легло, има и фреска – 4х2 м, закрепена с тънка алуминиева лайсна на тавана.

13

Банята е украсена с викторианска библиотечна маса, рисувани тавани и златни медальони.

14

15

Не всички стаи в къщата са от минали времена. Стаята за рисуване и учене ни връщат в настоящето с компютъра, телевизора и модерните щори. Алмине Бартън показва, че пътуването във времето е възможно. дори да отнема 40 години работа.

16

17

research symptoms