Плажна къща е като извадена от мечтите


Седим и си мечтам за пясъчни дюни, прохладни къщи с висок, покрив, басейн, бар и красотата на природата. Но за някои това не са само мечти. Тази прекрасна плажна къща в Република Ел Салвадор е като излязла от някои фантастичен, приказен свят. Жилището е дело на архитектурно студио Cincopatasalgato. Проектът се казва „Casa Azul“ е предвиден за четиричленно семейство.

След като са пътешествали доста време, собствениците на къщата решават да се върнат в родната си страна и да построят семейно райско кътче, което да отразява тяхната приятелска и отворена природа. Домът се намира точно на плажа, позиция, която позволява на най-малките членове на семейството ффа играят и разузнават на воля в здравословна и чиста среда.

Дизайнерите признават, че начина, по който собствениците са описвали бъдещия си дом е бил като „рай“. И те са се постарали да постигнат точно това усеща и както можете да видите сами, доста успешно.

 

architecture-retreat-2 architecture-retreat-3 architecture-retreat-4 architecture-retreat-5 architecture-retreat-6 architecture-retreat-7 architecture-retreat-8 architecture-retreat-9 architecture-retreat-10

Плажна къща е като извадена от мечтите
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder