Почивка сред природата с удобствата на скъп хотел


Ако чувствате нужда от малка доза природа това лято, то може да си потърсите нещо подобно на този малък дом в Ню Йорк. Закътано в гъстата гора на Catskills, Tiny House Resort разполага с девет прекрасни малки къщи. Не само, че помещенията са невероятно очарователни, но гостите могат да се насладят на отопляем басейн, спа център, работилници за изкуства и занаяти и дори коза за йога.

A Tiny House Resort е наистина невероятно място. Всяко от очарователните малки жилища, които варират от 10 до 40 квадратни метра, имат различни оформления, но всички включват кухни, бани и удобни легла. Те също така разполагат с открити веранди с барбекю скари, където можете да се насладите на хранене на открито и общуване с други гости. 

В допълнение към малките помещения за настаняване, гостите могат да се насладят на редица дейности. Наблизо има изобилие от туристически пътеки, а авантюристите могат да се насладят на безплатни кяци. За тези, които търсят малко кулинарно прочистване, курортът дори разполага със собствена вегетарианска градина и кокошка за събиране на пресни яйца.

Стресираните жители на големия град имат възможност да се отпуснат с ободряващ масаж в открития уелнес и спа център или да се отпуснат с гореща вана. Художници пък карат посетителите да се влюбят в центъра за изкуства и занаяти, който се намира в обновен Airstream. Накрая, за онези, които искат да се слеят напълно с природата, има и външна йога.

 

източник: Inhabitat.com

research symptoms