Подвижен хотел за сърфисти обикаля Европа


Добра новина за всички сърфисти! Truck Surf Hotel – преустроен камион Mercedes Actros, сега е двуетажен мобилен хотел, който може да обикаля плажовете на Европа. Хотелът на колела има новаторска хидравлична система, която позволява стените и уплътненията да се разширяват нагоре и навън след като бъде паркиран. Така той предлага на сърфистите настаняване на първа линия, за да яхнат вълните в някои от най-добрите места за сърфиране в Португалия и Мароко.

Truck Surf Hotel предлага уникално настаняване за активни пътници, които искат малко гъвкавост в своите планове за ваканция. Когато е напълно разширен, камионът има два етажа. Жилищното пространство на първия етаж има кухня, социална стая и баня с душ. На горния етаж има пет спални – четири общи двойни стаи с двуетажни легла и една самостоятелна двойна стая.

 

Големи прозорци изпълват интериора  с естествена светлин, а гостите могат да седнат и да се насладят на красиви гледки към морето от гдълга тераса. За гостите всяка сутрин бива приготвяна и закуска на шведска маса.

След години пътуване до най-добрите места за сърф в Европа и Африка, собствениците на камионите, Даниела Карейро и Едуардо Рибейро, са се вдъхновили да създадат хотел на колела, който би могъл да помогне на други сърфисти да изследват непонятни места и да открият най-добрите вълни. Предлаганите в хотела многобройни пакети включват опции за нови сърфисти или вече експерти. „Всяка сутрин се събуждаме с най-добрия изглед, обслужваме закуската на бюфет на борда, заобиколени от природата на селския туризъм и диви къмпинг паркове. Ще ви заведем до невероятни места в Алгарве и Алентехо, или там, където сте си избрали, за да сърфирате на различни плажове по протежение на брега, или изследвате приказната природа с различни дейности на открито. „, споделят собствениците.

Източник: Inhabitat.com

Подвижен хотел за сърфисти обикаля Европа
Гласувайте за тази статия

placeholder