Подвижна хотелска стая сред баварската зеленина


Тази малка къща в идилична долина в подножието на Баварските планини се намира в центъра на невероятен пейзаж. Тя е снабдена с колела, така че гостите могат да наемат кабината и да избират местоположението си в природния резерват Wild-Berghof Buchet, например тучна зелена поляна близо до езерото до парка. Подвижната хотелска стая HYT, проектирана от Architekten GbR, може да настани до 5 души и има всички удобства, необходими за релаксиращо прекарване сред природата.

Паркът се намира извън Deggendorf в подножието на буйна зелена баварска гора. Малката дървена кабина е покрита със сиви панели, които почит на многобройните селски плевни намиращи се в баварския регион. Проектирана да бъде движима хотелска стая, структурата е разположена на колела и може да се транспортира с трактор според предпочитаната дестинация на гостите. Това позволява на посетителите на парка да се насладят на разнообразни пейзажи от спираща дъха.

Вътрешността на кабината е светло бяла, която заедно с многото прозорци отваря пространството, за да осигури спокойна атмосфера. пространството вътре е само 15 квадратни метра, но може да побере пет души. Освен това има малка баня, кът за сядане, както и малка кухня с готварска печка.

Снимки:  Johannes Nagl и Hausfreunde, Architekten GbR

Подвижна хотелска стая сред баварската зеленина
Гласувайте за тази статия

placeholder