Полезни съвети при избор на секции


Холните секции изразяват вашия стил и ежедневие. Превърнете секцията в съкровищница от вещи – нека разполагате с повече пространство и лесен достъп. Място за съхранение на повече неща скрити от погледа и открити панели, за да се наслаждавате на вашите любими предмети, колекции, снимки и сантиментални спомени. Съвременната класика е толкова добра, че никога няма да излезе от мода. Ето защо, ви препоръчваме секции декорирани в класически стил. Все пак не забравяйте, че не са подходящи за всяка стая, обикновено те са масивни, следователно прилягат на по –  просторни  помещения.

Секцията може да бъде разположена на цялата стена или да  заема част от нея. Решете каква ще е целта на секцията. Дали трябва да изпълнява само декоративна функция,  докато в друг случай ви е необходима за съхранение или комбинация и от двете. Дизайнът да се комбинира, или напротив да контрастира с цвета на пода, стените и тавана. Светлите тонове изглеждат еднакво добре, както за класика, така и за модерен стил. Ако харесвате по – оригинални неща може да изберете секции с ярки панели. Имате нужда от визуално разширяване на стаята, гланцови повърхности и вложки от стъкло отразяват светлината и създават усещане простор. Мебелните производители предлагат гъвкави  решения – малки ъглови структури, отделни елементи, които запълват ниши.

Ъглови секции мини стил, стена хай-тек, модерни,  адаптивни, многофункционални. Налице са множество вариации, които да изберете. Модулните секции са много популярни. Отделни модули с различен цвят, форма и големина с вратички или без. Изработени от МДФ  плоскости с възможност за поставяне на пръчки с кръгло сечение, които могат да променят местоположението. Елементи за съхранение с вратички – непрозрачни или от прозрачно стъкло, интериорни етажерки.

Комплексни модулни системи от елементи с място за телевизор, рафтове за книги, сувенири и други аксесоари. Идеално функционално разпределение на модули, принадлежащи към различни интериорни стилове  – модерен, съвременен, класически, ретро и нестандартни. Дайте воля на въображението си и разнообразявайте. Добрите мебели са висококачествени и не могат да бъдат евтини особено, ако искате да придобиете най – функционалния модел. Цената на покупката ви ще зависи пряко от качеството и възможностите им.

Полезни съвети при избор на секции
Гласувайте за тази статия