Принц Уилям и Кейт пазаруват мебелите си от ИКЕА


Ако следите британския сериал „Короната“, то сигурно вече знаете, че домовете на кралските особи са изпълнени с мебели. Точно това, обаче притеснява Кейт и Уилям, които са млади родители и имат още хиляда неща на главите им. Затова те решават да обзаведат дома си с мебели от така добре познатия ни евтин магазин – ИКЕА. В момента двойката очаква третото си дете и е засечена на изложба на националния музей по архитектура и дизайн в Стокхолм. Там Уилям и Кейт са станали свидетели на провеждащ за конкурс за млади шведски дизайнери.

Преди кралското посещение Маркус Енгман, ръководител на дизайна в ИКЕА, казва: „Би било хубаво да разбера дали те имат някакви мебели на ИКЕА. Знам, че кралските особи в Швеция имат. Защо да не е възможно и те да имат? Нашите легла са наистина добри и достъпни. Получавате много за вашите пари“. Макар достъпността да не е точно притеснение за кралското семейство, но след обиколката Енгнам споделя, че те наистина имат мебели ИКЕА в детските стаи и са проявили голям интерес към дизайна на мебелите. 

„Гордея се, че можем да отговорим на нуждите на всеки“, каза Енгман. „Това е, което искаме да бъде ИКЕА – за всички хора по света, както за обикновени хора, така и за кралските особи“. Кралската двойка също изрази съболезнованията си по повод неотдавнашната кончина на Ингвар Кампрад, който създал мебелния гигант IKEA, когато е бил едва на 17 години.

Източник: ArchitecturalDigest.com

Принц Уилям и Кейт пазаруват мебелите си от ИКЕА
5 (100%) 1 глас(а)

placeholder