Продават една от най-скъпите къщи в САЩ


Playa Vista Isle, един от най-скъпите имоти в САЩ ще излезе на пазара от 12 ноември. Продажбата, която се провежда от Concierge Auctions и ONE Sotheby’s International Realty, ще започне с офериране онлайн, а търгът ще се проведе на 15 ноември. Имотът във Флорида се продава без резерви, което означава, че може да бъде по-малко от предходната му цен от 159 млн. долара, но се очаква интересът да е голям.

Къщата, която наскоро беше завършена, разполага с 51 стаи, разположени на площ от почти 5575квадратни метра, включително 11 спални и 22 бани. В процеса на изграждане не са спестени никакви разходи. Къщата е оборудвана с мраморни подове, 100-годишен австрийски кристален полилей и махагонов шкаф. Използвани са над 500 000 листа от 22-каратово злато като почти всичко е позлатено – от кухнята до входните врати.

Сред многото удобства на дома е 3D-IMAX кино, фитнес център и винарска изба, която може да съдържа над 3000 бутилки. Холът притежава аквариум с 1000 галона солена вода, а в подземния гараж могат да се поберат до 20 автомобила, които преминават през тунел със защитен достъп.

Дворът включва огромен фонтан пред входната врата, частен плаж, градини и 13 водни съоръжения, шест от които са водопади. Големият басейн е с площ от 420 квадратни метра и има панорамен изглед към океана и покрита пещера с джакузи. Желаещите да станат собственици на къщата могат да се регистрират онлайн и да започнат да правят оферти от 12 ноември.

Източник: Architectural Digest

Продават една от най-скъпите къщи в САЩ
Гласувайте за тази статия

placeholder