Продават имението на Ал Капоне в Маями


Невероятното имение на Маями Бийч, принадлежало едно време на Ал Капоне, един от най-прочутите гангстери в американската история, се връща на пазара за първи път от много време. Напълно обновеното имение, простиращо се на 2800 кв.м., е на пазара за 14.9 млн. долара и разполага с основна вила с четири спални и три бани, както и допълнителна двуетажна къща. Живописният 10 на 20 метра басейн седи в непосредствена близост до къщата.

Основната вила се отличава с много елементи от оригиналния си стил от 1922 година, включително черно-златна тоалетна стая Art Deco, тавани от 1920 г. и камина в хола. С обновяването, няколко интериорни детайли са възстановени до оригиналното им величие: френски врати, подове от твърда дървесина, отворени арки и многофункционални двойни прозорци.


Капоне първоначално е закупил изолирания имот през 1928 г., след като е освободен от Алкатраз, и дава 200 000 долара, за да сложи входна къща, 2-метрова каменна ограда, прожектори за търсене, коралена пещера и кабана. След това къщата на портата се превръща в къща за гости с две спални и една баня. Имението остава в семейството до 1952 г., когато съпругата му Мае Капоне го пуска за продажба.

Източник: AD

Продават имението на Ал Капоне в Маями
1 (20%) 1 глас(а)

placeholder