Продават легендарната къща на Тони Манеро от „Треска в събота вечер“


Домът на „Бей Ридж“, известен в хит-филма от 1977 г., „Треска в събота вечер“, е официално на пазара за  2.3 милиона долара. Това е значително намаление на цената, с близо 200 000 мдолара, от първоначалните 2,448 милиона долара миналата есен. Къщата на Бруклин, която е може би най-разпознаваема отвън (където е живял героят на Джон Траволта – Тони Манеро. Но и интериора на дома може да събуди много спомени тъй като трапезарията, където героят на Траволта се оплаква от баща си, че разваля косата му, е останал до голяма степен непокътнат с цветни тапети и по-голямата част от оригиналното обзавеждане е непокътнато.

Другите стаи в дома, четири спални и четири бани, са реновирани, но в голяма степен се правят промени в кухнята, фоайето и баните.


Ремонтът, който се е състоял преди около 12 години, включва добавяне на подове от череша, гранитни плотове и кухненски уреди от неръждаема стомана. Останалите исторически елементи на дома остават непокътнати, включително дървена мантия в дневната и големи прозорци. Понастоящем евентуалната пета спалня на дома е преобразувана в медийна стая, а главната спалня, която заема голяма част от най-горния етаж дори има собствена старомодна печка отстрани. Всички тези удобства лесно биха могли да бъдат заменени с различен вид и усещане, въпреки че сегашният собственик, рускиня, която си купува дома с тогавашното си гадже през 2005 г., искала да запази възможно най-много холивудскага легенда.

Продават легендарната къща на Тони Манеро от „Треска в събота вечер“
Гласувайте за тази статия

placeholder