Продават родната къща на Харисън Форд


 

Преди славата да влезе в дома на Харисън Форд, тази тухлена къща датираща от 1922 г. е мястото, където бъдещият актьор прекарва голяма част от детството си. Сега феновете могат да се радват, че домът се продава и не е на скъпа цена.

Намира се в Парк Ридж, Илинойс, на около 17 мили от Чикаго. Този имот понастоящем е на пазара за $ 400,000. Форд живеел тук със семейството си през 50-те години, когато живее в спалня с балкон, докато брат му Терънс Форд получава най-малката стая, според Architectural Digest.

След като завършва гимназия, Форд се мести да учи в Уисконсин, а след това се отправя към Лос Анджелис. Историческата къща вече е имала двама собственици, но сега за пръв път от 1970 г, насам имотът е на пазара.

Къщата от 200 квадратни метра разполага с три спални и две бани, с високи тавани и просторни стаи. Въпреки това продавачите препоръчват интериорът да бъде прекроен. Електричеството, водопроводните инсталации и прозорците датират от времето, когато къщата е построена, преди 96-години възраст, и най-вероятно има отчаяна нужда от ремонт.

Но за цена от 400 000 долара в квартал, където домовете струват по 700 000 долара или повече, може да се окаже добра инвестиция за някой, който да се справи с реновацията.

Продават родната къща на Харисън Форд
Гласувайте за тази статия

placeholder