Проекти на къщи от мечтите – достъпни за всеки


Ксела България предлага разнообразие от готови архитектурни проекти на еднофамилни къщи, между които всеки може да избере най-подходящата за себе си и своето семейство. Проектите са на 5 модела къщи с различен дизайн, но обединени от общите им предимства, а именно – съчетание между изключително високо качество, уют и функционално разпределение.

Проектите са разработени от водещи архитектурни бюра по най-високи строителни стандарти и същевременно са на атрактивни цени. Къщите са изцяло проектирани със система за еднофамилни къщи YTONG. Именно продуктите на YTONG позволяват създаването на дом с модерен дизайн и практично разпределение, чието изпълнение се осъществява за много по-кратко време от обичайното. Клетъчният бетон YTONG е екологичен материал, произведен от естествени суровини.

Изграждайки дом с блокове от клетъчен бетон YTONG се постига висока енергийна ефективност, защита от пожар и здравословен микроклимат в помещенията. Комфортът и спокойствието са гарантирани, а възвращаемостта на вложените средства сигурна, защото клетъчният бетон YTONG не старее и не променя качествата си с годините.

АЛФА, АСТРА, ВЕГА, ПРИМА и СИГМА са къщи като от мечтите, за които Ксела България предлага възможност да бъдат реалност. Петте архитектурни проекта представят разнообразни варианти на практичния дом. Сред тях има подходящи както за любителите на класическия и семпъл стил, така и за почитателите на по-модерния и съвременен дизайн. Екипът от специалисти е разработил архитектурните проекти така, че всеки човек да може да намери най-подходящата къща сред тях спрямо своите предпочитания и изисквания.

Цени и спецификации на проектите можете да видите ТУК

Проекти на къщи от мечтите – достъпни за всеки
4 (80%) 1 глас(а)

placeholder