Рапърът Травис Скот ще става архитект


Известният рапър Травис Скот заяви, че кандидатства в Харвард, за да изучава архитектура. От пускането на третия си студиен албум, Astroworld, рапърът е константа в престижните класации на Билборд. Но дори и с толкова успешен албум в ръцете си, Скот не е готов просто да седне безгрижно и да извлече ползите от своята известност. По-скоро той е готов да доминира в изцяло различна индустрия.

Скот обяви по-рано тази седмица в Twitter, че иска да се върне в училище, за да проучи архитектурата. Но това не е всичко, рапърът заяви, че скоро ще кандидатства да изучава архитектура в Харвард. 

Изпълнителят се вдъхновил след като преподавал в клас по майсторско творчество в училището в Кембридж, Масачузетс, след като преподавал майсторски клас по творчество, който лесно се споделял от много ученици от Харвард. Това не е първият път, когато Скот намеква за кандидатстване в Харвард.

През 2017 г. в интервю за „In Camera“ на SHOWstudio той посочи, че би искал да посети университета, казвайки: „Аз и моят приятел Dozie трябва да отидем в Харвард, да се запиша в архитектурното училище в Харвард. Ще го направя след третия си албум. “ Можем само да предположим, че вече е започнал своето есе за прием. 🙂

Рапърът Травис Скот ще става архитект
Гласувайте за тази статия

placeholder