Schiedel с нов склад и продукти в България


Вече 9 години Buldach дава правилни решения на инвеститори и строителни компании с немско качество продукти, а днес компанията може да се похвали и с изграждането на нова складова база в България. Това е съвместно начинание с коминни системи Schiedel, което затвърждава дългосрочния ангажимент на немската компания към българския пазар.

Складовата база се намира в Пловдив като се простира на 2200 кв.м. Оттам ще се осъществява логистиката на коминни системи Schiedel за цялата страна.

Освен новата складова база, Schiedel могат да се похвалят и с ново попълнение в каталога за България – керамична коминна система за газови кондензационни котли Schiedel MULTI. Тя е на европейския пазар от вече 20 години със затвърдено качество сред множество западни инвеститори, а сега вече достъпна и за българските инвеститори.

Немското качество на Schiedel MULTI е предпочетено от фирма „АРИМЕКС“, която строи комплекс от изцяло газифицирани сгради, както и от инвеститорите на Аmaya Residence в София. Schiedel MULTI печели своите клиенти не само с конкурентната си цена, а най-вече заради техническите параметри.

„АРИМЕКС“ Пловдив

 

Schiedel MULTI, Аmaya Residence, София

 

Schiedel MULTI, Аmaya Residence, София

 

Качеството на коминни системи Schiedel  ясно личи и от предишни проекти на фирмата в България. Такъв ярък пример е хотел „Рила“ в Боровец, който подменя своята коминна система три пъти, преди да се спре на правилното решение с Schiedel ICS (двустенна коминна система с тръби   от неръждаема стомана и вградена топлоизолационна вата).

Хотел Рила

Подмяната се налага заради неправилно сечение и тяга на съществуващия комин, което довежда до ред проблеми. Schiedel ICS успешно се справя с всички тези предизвикателства, благодарение на което няма да се налага по-нататъшна смяна на коминната система в хотела.

Хотел Рила

Хотел Рила

Schiedel с нов склад и продукти в България
4.5 (90%) 2 глас(а)

placeholder