Шарен дом за настроение и свежест


Сивото ежедневие в големия бетонен град е достатъчно да ни скапе настроението, но защо трябва и у дома да е така? Едно семейство прави интериора на къщата си толкова шарен и интересен, че няма как да не ви оправи настроението. Макар тяхната къща да не се намира в оковите на града, то определено може да ни зареди с идеи. Aparthment Therapy се среща с дизайнера и блогър Тина Боусу, за да разкаже повече за нейното творение.

Според собствениците къщата е вдъхновена от „Алиса в страната на чудесата“. „Нейните приключения са като пътуване през нашия дом. Има неочаквани зиненади, но като цяло усещането е за забавление и причудливо изобилие. Тя също си пада и малко бунтар, нещо, с което мога и аз да се идентифицирам. Мисля, че Алис ще се впише идеално в нашия дом“, казва Тина.

А каква е тайната за такъв приятен и шарен дом? „Купете това, което ви харесва, забравете за напасването на цветове и стилове; купете мебели, които говорят с вас. И винаги добавете по нещо от себе си към вашите стаи,като включите елементи, които се отнасят до нещо свързано с вас. Когато някой влезе през вратата, какво искате да видят?“, отговаря дизайнерката.

 

Шарен дом за настроение и свежест
Гласувайте за тази статия

placeholder