Силпет ЕООД


СИЛПЕТ ЕООД – Плевен – Официален дистрибутор на CERESIT HENKEL, SIKA и МЕГАХИМ

Силпет ЕООД
Гласувайте за тази статия

Адрес: гр. Плевен, ул. Георги Бенковски 28
Телефон: 064/834591 моб. 0899116033
e-mail: silpetood@abv.bg