Собственици на къща стават изненадваща цел за тълпи туристи


Имението Росенхайм е емблематичен дом в Лос Анджелис, който се появява в първия сезон на сериала „Зловеща семейна история“. Днес къщата се превърна в обект на необичайна съдебна битка. Ернст фон Шварц и Ангела Оукънфлод, двойката, която в момента живее в имението, подадоха наскоро иск срещу бившия собственик на домаПричината е, че старите собственици не предупредили двойката  за тълпите фенове, които се стичали да се снимат пред къщата. Не само това, а някои се катерят по оградата или да проникнат в дома, за да го разгледат отвътре.

„Смятаме, че ни подмамиха“, каза Оуфънфлод пред CBS News. „Искаме да живеем тук, разбира се, но това е много трудно, защото не се чувстваме в безопасност. „, казва фон Шварц. Двойката е съобщила за няколко нахлувания в имота и е трябвало да се обажда на полицията“три или четири пъти „.
Имението също така е използвано и за други филми и сериали като „Зоната на здрача“, „Спайдърмен“, „Досиетата Х“, “ Два метра под земята“, „Декстър“, „Бъфи: Убийцата на вампири“, „Кости“ и др.

„Разбира се, че потърсихме къщата в Google, както всеки би направил“, каза Фон Шварц за това, колко точно са били запознати с историята на дома преди да го закупят. „Ако и вие я потърсите, ще видите, че доста филми са били заснети тук“, добавя той и подчертава, че епизодите за „Зловеща семейна история“ не изглеждат като нещо особено на фона на останалите продукции.

Първият сезон на шоуто е от преди 7 години. Подобен проблем възниква и за собствениците на къща в Орегон, включена в друг сериал.Собствениците на този дом взимат нещата в свои ръце, но по съвсем различен начин: те закриват имота си със сини пердета, за да откажат туристите да ходят и да се снимат там 🙂

Собственици на къща стават изненадваща цел за тълпи туристи
Гласувайте за тази статия

placeholder