Спират водата в „Белите брези“, „Славия“, центъра и още места


На 2 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Житница“, жк. „Славия“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Житница“, ул. „Хайдушка поляна“, ул. 691, ул. „Хайдушко изворче“.
Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Смърч“ и ул. „Битоля“, жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ворино“ от ул. „Проф. Д-р Димитър Атанасов“ до ул. „Битоля“
по ул. „Битоля“ от ул. „Хайдушка гора“ до бул. „Гоце Делчев“
по ул. „Смърч“ от ул. „Дойран“ до ул. „Битоля“.

При подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шейново“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мургаш“, ул. „Шейново“, ул. „Васил Априлов“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“
На 02 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Охрид“ кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Охрид“ от ул. „Свищов“ до ул. „Опълченска“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Илия Джагаров“, с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Илия Джагаров“, по ул. „Цветан Пешев“ от ул. „Илия Джагаров“ до ул. „Поп Стоил Петков“

Спират водата в „Белите брези“, „Славия“, центъра и още места
Гласувайте за тази статия