Срина се цената на имението на Серина Уилямс


Серина Уилямс търсеше победа на всяка цена … или може би загуба на пазара на недвижими имоти. Голямата тенисистка наскоро собственоръчно свали цената на своето имение в Бел Еър. Първоначалната цена от 12 милиона долара се срина до 9.9 милиона.
Домът, който тя закупи за малко над  6.6 млн. долара в началото на 2006 г., се намира на площ от 2,7 акра и обхваща приблизително 566 квадратни метра, с открояваща се фасада в бебешко синьо и великолепно ръстик обзавеждане отвътре. Домът с шест спални и седем бани седи зад висок жив плет и се отваря към тясна входна зала, която води до полукръгъл хол отличаващ се със серия от френски врати, водещи към буйни зелени градини. На първия етаж има официална трапезария с черно-бели плочки и стена от прозорци с изглед към двора, както и тъмно облицована библиотека / офис с вградени рафтове (идеални за редене на трофеи) и модерна кухня с прилежаща трапезария. Трябва да се отбележи също, че имотът разполага и с частен козметичен салон, известен също като „стая за блясък“.

На горния етаж основната спалня включва голям дрешник, прилежаща осмоъгълна гардеробна и мраморна баня, пригодена за кралицата на тениса със старомодна вана за краката, отделен парна душ със златист цвят . Някои от спалните за гости на втория етаж също имат свои собствени балкони с изглед към впечатляващите площадки долу, които включват пътеки сред борова гора, озеленени тревни площи и дори лоджийска хижа край басейна с открита камина.

Снимка: Daily Express

Срина се цената на имението на Серина Уилямс
Гласувайте за тази статия

placeholder