Стар английски автобус се превърна в ретро хотел


За тези, които искат да се насладят на ретро ваканция във Великобритания, този червен двуетажен автобус, превърнат в хотел, е точното място. Вдъхновен от книгата на Агата Кристи  „В хотел Бъртрам“, този туристически автобус притежава забавен дизайн от 1950-те години. Двуетажният интериор на хотел Bertram’s включва плюшен лилав кът, класически коктейл бар и дори ретро-плейър.

Невероятният хотел Bertram’s се намира в село Хартланд, Девън, само на четири часа път с кола от Лондон. Яркочервеният двуетажен автобус се намира на поле от два акра, заобиколено от гора и различни селскостопански животни.

Интериорът на автобуса е с обзавеждане направо от 50-те години. На приземния етаж се помещава елегантен салон с пурпурно мини барбекю, което споделя пространство с прохладен коктейл бар. Гостите могат да се насладят на селекция от хитове от 50-те години на грамофона, докато се наслаждават на класическите си мартинита. В задната част на първия етаж е първата спалня, в която има две единични легла и баня.

До второто ниво се стига през стълбището, където гостите ще намерят друго спокойно и светло място да се насладят на местната природа. На втория етаж се помещава основната спалня, както и ретро кухня и малък кът за хранене, който предлага зашеметяваща гледка към околността. Когато посетителите не са в настроение да готвят, наблизо има семеен бар и ресторант.

Посетителите на хотела могат да се насладят на обстановка с множество селскостопански животни, включително алпака, кози, магарета, пилета и патици. Наблизо гостите могат също да се разходят до двете риболовни езера и да се отправят към британските острови Hartland Point, които предлагат невероятни крайбрежни гледки.

Източник: Inhabitat.com

 

research symptoms