Старо испанско бунгало получи хай-тек подобрения


Това невероятно очарователно испанско бунгало в Сан Хосе, Калифорния е построено през 1928 г. Домът с площ от 759 квадратни метра е реконструиран с някои сериозно високотехнологични характеристики, за да го превърне в модерна енергийно ефективна електроцентрала. Въпреки това са запазени неговите оригинални характеристик като са добавени покривни слънчеви панели и електрически порт за зареждане на автомобили. Най-хубавото от всичко е, че то точно бе пуснато на пазара за $ 798 000.

Разположен на ъглов парцел с голям двор, испанското бунгало  с две спални и една баня, е красиво пространство с много характер. Интериорът е светъл и просторен, с високи тавани и много прозорци. За да се даде на къщата модерен облик, интериорът и екстериорът са пребоядисани, а в кухнята и банята са монтирани нови плочки. Въпреки че процесът на обновяване е насочен към модернизиране на жилищното пространство, бяха запазени оригиналните дървени подове, стъклопакети и камина за дърва.

За да се създаде енергийно ефективно пространство, домът е снабден с няколко съвременни удобства. В задния двор също е създадена устойчива среда с издържливи на суша растения. Успокояващото открито пространство ще позволи на новите собственици да се насладят на чисто нова гореща вана, която седи до спокойна зона за сядане.

Източник: Inhabitat.com

 

Старо испанско бунгало получи хай-тек подобрения
Гласувайте за тази статия

placeholder