Топливо АД е новият партньор на UNIFLAIR


Топливо АД продължава с разширяването на асортимента от предлагани продукти. Наскоро дружеството сключи договор за партньортсво със лидера в производтсвото на двойни инсталационни подове UNIFLAIR.

Двойният под е изключително подходящо решение за индустриални зони, бизнес сгради, административни сгради, сървърни помещения , хотели, компютърни зали, казина, лаборатории, тераси   и т.н. Монтажът е бърз и качествен, което привлича все повече клиенти.

Двойните подове UNIFLAIR дават завършен вид на интериора, позволявайки да се постигне определен стил и да се придаде желаният архитектурен облик. Системите за двоен под на UNIFLAIR отговарят на всички международни норми и изисквания, както и на всички норми от страна на противопожарните разпоредби и указания.

Предимства на двойните подови системи:

  • Бърз, лесен монтаж и обслужване. Двойният под представлява модулна конструкция, благодарение на което изключително бързо се монтира и демонтира.

  • Практичност. Осигурен е свободен достъп до системите за комуникация в сградата. Чрез конструкцията на двоен под лесно се инсталират, ремонтират, инспектират и обслужват прокараните кабелни и тръбни системи.

 

  • Гъвкавост. Гарантира се възможност за бързо пренареждане и реорганизация на интериора в помещението, свързано с промяна на неговите функции, модернизация или реконструкция.

  • Икономия на време при обслужване на технологичното оборудване и системи, разположени вътре в двойния под, а също и при подмяна на покритието.

  • Естетически свойства. Голямо разнообразие от материали за покриване на плочите – практически всички видове подови покрития- мокет , гранитогрес, естествен камък, паркет , винил , линулеум , и др .

  • Височината на двойният под, която може да се достигне е от 5 см до 1.60 м.

  • Широко приложение – предлага се система за двоен под и за външни условия за тераси

Топливо АД и UNIFLAIR

Като част от новата стратегия за развитие на Топливо АД, партньорството с UNIFLAIR и разширяването на продуктовата гама на дружеството с нови продукти ще осигури още по-качествено и пълноценно обслужване на клиентите.

Добре развитата мрежа от складове и магазини на Топливо АД дава възможност за достигането на нови технологии и материали до потребителите и налагане на новите тенденции в строителството.

 

 

 

 

 

Топливо АД е новият партньор на UNIFLAIR
5 (100%) 1 глас(а)