Sisecam Flat Glass – „Бъдещето на стъклото“


Виктор Керчев от „Тракия Глас“ спечели сърцата на BUILDINGSTYLE 2017 и стана най-харесваният презентатор на форума. Тази награда бе връчена на Виктор Керчев не само заради неговото страхотно излъчване, но и защото презентацията му ни накара да се гордеем с родината си.

Това, което бе впечатляващо за всички е, че новото летище в Истанбул, което се очертава да бъде и най-голямото в света, ще бъде изцяло покрито с българско стъкло. Летището ще е с капацитет 200 милиона птници и ще разполага с 6 отделни писти. Научихме и кои характеристики на българското стъкло са убедили инвеститорите да се спрат точно на него.

 

 

Другата важна фигура в презентацията на „Тракия Глас“ бе Ellipse Center на бул. „Цариградско шосе“ в София, който от доста време седеше недовършен. Сградата вече си има прозорци от българско стъкло, чието поставяне е било истинско предизвикателство. Повече за тези предизвикателства и проектите на фирмата можете да научите от презентацията ТУК и от кратко видео от самото представяне ТУК

 

Sisecam Flat Glass – „Бъдещето на стъклото“
1 (20%) 1 глас(а)

placeholder