В центъра и на още 9 места в София няма да има вода


„Софийска вода“ прекъсва водоснабдяването в някои столични райони.  Във връзка с превключване на нов уличен водопровод на ул. „Монтевидео“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Монтевидео“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Арх. Франк Лойд Райд“, ул. „Народно хоро“, ул. „Иван Радоев“, ул. „Маестро Кънев“, по ул. „Монтевидео“, от ул. „Маестро Кънев“ до блок 501, ул. „761“, ул. „Акад.Константин Пешев“, ул. „д-р Васил Караконовски“, ул. „671“.

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 515, кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на  живеещи в района на кв. „Христо Ботев“.
При подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Васил Левски“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа в района на бул. „Васил Левски“, ул. „Граф Игнатиев“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. „Проф. Никола Михайлов“.

Във връзка с извършване на ремонтни дейности до ПСПВ Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на с. Кокаляне – карето между ул. „Самоковско шосе“, ул. „Искър“, ул. „Валозите“, ул. „Тополите“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Йованец“, с. Панчарево – карето между ул. „Самоковско шосе“, ул. „Йованец“, ул. „Курията“, ул. „Беликата“, ул.“Бор“, ул. „Ловджийска чешма“ и ул. „Риляник“.

При  монтаж на спирателни кранове на ул. „Восъче“, местност „Толева махала“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на кв. „Толева махала“.

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Музейна“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Музейна“.

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Гено Киров“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Гено Киров“, от ул. „Съзнание“ до ул. „Кирил Пърличев“, ул. „Копринарска“, от ул. „Гено Киров“ до ул. „Мелодия“.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Йеромонах Гаврил Лесновски“, вилна зона „Симеоново-север“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Йеромонах Гаврил Лесновски“ №1, №3, №5, ул. 45, от №5 до №24.

На 20 септември 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Андонов“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Иван Андонов“.
При  подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Елин Пелин“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на
бул. „Елин Пелин“, от ул. „Ленището“ до ул. „Васил Левски“.

В центъра и на още 9 места в София няма да има вода
Гласувайте за тази статия

placeholder