В центъра и още 5 района без вода в София


„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 март 2017 г.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на живеещи в района на:
– по ул. „Горник“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Гороцвет“;
– по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Преслав“ до ул. „Люляк“;
– по ул. „Янко Панайотов“ от ул. „Съединение“ до ул. „Люляк“;
ул. „Искра“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Янко Панайотов“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Хан Аспарух“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 20:00 часа на живеещи в района на:
– по ул. „Хан Аспарух“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Ангел Кънчев“.
При подмяна на спирателен кран на ул. „Три уши“ кв. „Зона-Б19“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19:00 часа в района на:
– ул. „Димитър Петков“, ул. „Инж. Иван Иванов“, бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Д-р Калинков“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Перник“.
Във връзка с изграждане на полимерна шахта на ул. „Средорек“ кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– по ул. „Средорек“ от бул. „Никола Петков“ до ул. „Дамяница“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средорек“ пред №3.
Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Арх. Георги Ненов“ жк. „Люлин“– център се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19:30 часа на живеещи в района на:
– по ул. „Арх. Георги Ненов“ от ул. „Добри Немиров“ до бул. „Панчо Владигеров“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на спортен център „Сиконко“.
Във връзка с обследване на уличен водопровод в местност „Япаджа“ кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– Местност „Япаджа“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: местност „Япаджа“ №2.

В центъра и още 5 района без вода в София
Гласувайте за тази статия