Воден рай сред пустинята – Wild Wadi в Дубай


Дубай е известен с туризма си и има някои уникални структури като Бурж Халифа, Бурж Ал Араб, Джумейра и др. Но малко хора знаят за водния парк Wild Wadi – който е открит воден парк, разположен в Дубай, ОАЕ, разположен в предната част на зашеметяващия Бурж Ал Араб. Wild Wadi разполага с отопляем / охладен басейн с изкуствени вълни, множество водни пързалки и две машини за изкуствен сърф.Wild Wadi предлага 30 преживявания сред атракциите си и то за цялото семейство. Дизайнът му се базира на легендата за Джуха – известен герой от арабския фолклор.

Авантюристичният Бурж Сурж се състои от две големи части от спускащи се водни пързалки и „Купа“. Гостите сядат в една тръба, пътувайки надоли към купата, където профучават по две спираловидни завъртания и след това падат в пързалка, завършвайки пътешествието си с шумно бухване в басейна.

Освен водни пързалки има и други водни преживявания като например разходка из три торнада. Седнали в кабини по четирима, гостите се люшкат сред бурята, влизат в окото на урагана и накрая отново се озовават в басейн, за да приключат пътешествието си.

filename-dubai-e-fine

 

wild-wadi-waterpark

 

water4

 

вилдвади

 

5381123645_6219a1d0de

 

Wild-Wadi

 

1203706_1156037763.jpg

 

wild-wadi-water-park1

 

wild-widi

 

surf- wild wadi - beyond dubai

 

Wild-Wadi-Water-Park

 

wild-wadi-WaterPark_9

 

wild-wadi-rides-flood-river-hero3

 

wild-wadi-rides-master-blaster-hero4

 

luxury-hotel-HD

 

wild-wadi-rides-jumeirah-sceirah-final-hero1

 

wild-wadi-dosanddonts-hero72

 

wild-wadi-dosanddonts-hero7

Воден рай сред пустинята – Wild Wadi в Дубай
Гласувайте за тази статия