Всички часове за презентации в BUILDINGSTYLE  2017 заети


Приключи кампанията по набиране на презентиращи фирми за юбилейното издание на архитектутно-строителен форум BUILDINGSTYLE 2017. Новите участници  са Ксела България, Етем, Идеал Стандарт –Видима, Ви Джи Еф, Ууд Салюшънс, Велукс България, ВАС, М2 Флоорингс, Вега Стар Трейдинг  и Оргахим. Част от тези фирми са участници само с щандове. Така темите и гамата от  продукти, които ще бъдат представени в BUILDINGSTYLE 2017, стават още по-интерсени и актуални.

Всички компании,  които имат желание да се включат и да присъстват в юбилейното издание на форума, нека имат пред вид, че това би могло да бъде само с щанд. Има и няколко други варианта, но те не дават възможност на  представителите на участващите  фирми да присъстват в BUILDINGSTYLE.  Повече информация за този вид участие можете да получите на редакционните телефони.

В чест на юбилея, BUILDINGSTYLE 2017 ще бъде изпълнен с много изненади, забавленията ще бъдат  по-сериозни:)))) , а нашите поп изпълнители повече от преди.

Припомянме, че  Ъпсурт и СкандаУ ще ни отведът в света на социалната и недотам социална лирика в петък 24 ноември, а Графа ще бъде нашя гуру в любовните рими в събота 25 ноември.

Какво ни очаква още ….никой не знае!:)))

 

 

Всички часове за презентации в BUILDINGSTYLE  2017 заети
5 (100%) 1 глас(а)