Заповядайте в новия дом на Дженифър Анистън


Дженифър Анистън е от онези актриси, които изглеждат винаги в хармония със себе си, усмихнати и лъчезарни. Освен множеството комедии, в които участва, тя бе и любимката на феновете от сериала „Приятели“. Страхотна жена и то със страхотен вкус, както ще разберете сега.

Анистън винаги е седяла на мястото си. Макар да е холивудска знаменитост около нея никога не е имало особени драми, скандали с наркотици, алкохол и други зависимости, които спохождат богатите. Това си личи и от любовта, с която е изградила своя дом, строен през 70-те години, но изцяло реновиран.

„Чух за това място и когато го видях, веднага се влюбих. Знаех си, че това ще се превърне в мое призвание.“, казва актрисата. Къщата, проектирана от архитект Харолд Л. Левит през 1970 г., е била в ремонт по времето, когато Анистън я забелязва. В доста груб вид или не, тя е категорична, че това ще е нейният дом. Жената, която продава къщата, обаче се инати. Минават 7 месеца преди тя да се съгласи да я продаде на Джен.

„Никога не съм се съмнявала, че къщата ще бъде моя някой ден“, спомня си актрисата. Как тя е била толкова сигурна, че това е най-подходящият имот? Според Анистън това са входните врати: големи, горди, драматични 4-метрови врати. „Не мога да ви опиша усещането, когато минах през вратите за първи път, освен да кажа, че знаех, че съм у дома.“

 

 

По идея на: Architectural Digest

Заповядайте в новия дом на Дженифър Анистън
5 (100%) 2 глас(а)