Една баня – 11 различни интериорни дизайна


Представете си, че бихте могли да пробвате различен интериорен дизайн отново и отново, докато не постигнете перфектен резултат. Black Razor ни представи тяхната визуализация на 11 различни варианта за едно и също помещение в банята. Те търсят алтернативни решения за всеки елемент: промяна на цялостната цветова схема, опции за стените, различни стилове мебели и нови огледала. Всяка промяна придава ново усещане и нов характер на стаята. Кой стил бихте избрали, ако можехте да го направите отново?


1
Първата снимка на тази баня се фокусира върху прекрасна дървена панелна стена с геометрични мотиви. Елегантната и модерна мивка на пиедестал e разположена в центъра. Повечето от останалите детайли от помещението остават бели, така, че вниманието да се привлича към отличаващата се стена.

2
Този цветен дизайн използва малки по размер синьо-зелени плочки, които покриват две стени от пода до тавана. Малките размери на плочките правят стаята да изглежда по-висока, а блестящият им гланц предотвратява цялата стая да изглежда твърде тъмна. Двойна мивка и широко огледало спомагат да разделят протежението на синьо-зелените плочки.

3
Скривалището на сюрреалиста. Уникалната мивка, несиметричното огледало, особените стенни свещници и странна, свръх-голяма душ слушалка правят така, че този дизайн е нещо, което би могло да се намира в банята на съвременния Салвадор Дали.

4
В тази баня, този който влиза сутрин ще се чувства обвит в злато. Една златиста ивица заобикаля цялата стая, като панделка завивайки скъпоценен подарък.

 


5
Раклата шкафът във френски винтидж служи като база за мивката, докато останалите керамични мебели са съвсем модерни, включително висящи от стената тоалетна и биде. Отличителният белег, обаче е уникалната стена с дървени блокчета.

 


6
Умереността е красива. Привличащи вниманието плочки заемат място само на едната стена зад тоалетните чинии, а срещу тях една шикозна душ кабина с черна рамка прави равновесие.

 


7
Понякога е допустимо да отрежем ъглите. Една ъглова вана помага да се спести място в тесните пространства. Плаващият шкаф под мивката е страхотен начин да увеличим усещането за подово пространство и прави чистенето на пода много по-лесно.

 


8
Суров бетон и прекрасни мебели: индустриалният стил на тази баня е за човек с уникална модна интуиция. Виждаме прекрасния дизайн на стоманената рамка на ваната и на етажерката под мивката. Дървените детайли на тази мебел са важни, понеже придават единственото усещане за визуална топлина в помещението.

 


9
Равновесни номера: асиметричният дизайн с разместените мивка и шкаф позволява на огледалото да е в центъра на стаята, а не само на вдадения участък от стената.

 


10
Темата на формите: изпъкналият силует на тоалетната чиния става определения мотив в стаята. Обемното биде и огледало следват същите форми. Другите елементи в стаята са по-умерени, за да не се прекалява.

11
Черният мрамор и класическият стил на мебелите оформят този луксозен дизайн. Винтидж ваната стои на хромови крака и блестящи поставки за хавлии обграждайки двойните мивки.

 

Източник: www.home-designing.com

Снимки: Black Razor