Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

1 ден до началото на BUILDINGSTYLE 2023!

ЕДИН ден до началото на 20-ото юбилейно издание архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE!

Форумът ще се проведе от 21-ви до 24-ти ноември в СПА комплекс Старосел, където професионалистите от архитектурно-строителния сектор у нас се събират, за да обменят опит и ноу-хау и да ни запознаят с всички новости от бранша.

Арх. Ангел Захариев, арх. Лили Петрова и арх. Мaргарита Темелкова ще дадат старт на презентационните дни от ПРОГРАМАТА на BUILDINGSTYLE.

Началото ще поставят арх. Захариев и арх. Петрова от А и А Архитекти, за да ни разкрият тайните около проекта за най-високата сграда в България – Скай Форт (Sky Fort).

С „Дизайнерски интериор за масови жилища: Мисията възможна“ арх. Маргарита Темелкова от House of Fun пък ще поставим началото на втория презентационен ден.

арх. Маргарита Темелкова

ВИЖ ПРОГРАМАТА на BUILDINGSTYLE 2023 ТУК!

Вече ви разкрихме по-голяма част от участниците, които ще се представят на форума – можете да ги видите и тук. А сега открехваме още малко „завесата на изненадите“, за да ви споделим, че фирма НОЛА 7 също избра именно строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE, за да представи своите иновативни решения в областта на водните и уелнес съоръжения.

НОЛА 7

НОЛА 7 е компания, утвърдила се на пазара като лидер в проектирането и изграждането на водни и уелнес съоръжения за развлекателния, здравния и туристическия сектор.

Компанията разполага с дългогодишен опит в планирането и консултирането, проектирането и дизайна, изграждането и поддръжката на СПА и уелнес проекти, както и на различни типове басейни. Фирмата разполага и със собствено ателие за ръчно изработени мозайки, керамични елементи и персонализирани пана за интериора.

Нола 7 е представител на едни от доказалите се на пазара производители на мозайка, плочки и облицовки, дървени плоскости и уреди за СПА и Уелнес индустрията.

SPA център и басейн в еднофамилна резиденция – проект, реализиран от НОЛА 7
22.09.2023

Фивекс се включва в BUILDINGSTYLE 2023 с решения за здравословна среда

Наред с нетърпението до началото на BUILDINGSTYLE 2023, расте и списъкът с участниците, които ще представят своите продукти. Към семейството […]

Прочети още
16.11.2023

Програмата на BUILDINGSTYLE 2023

Време е! Остават точно 5 дни до началото на BUILDINGSTYLE 2023!20-ото юбилейно издание на архитектурно-строителния форум ще се проведе от 21-ви […]

Прочети още
Топливо АД