1към1 представя нова рубрика: Мнение


Скъпи приятели и читатели, от днес стартираме нова рубрика озаглавена „Мнение“. Нейната цел е да бъдат коментирани актуални теми, да се търсят решения на наболели проблеми и да се дава гласност на несправедливостта. За разлика от другите рубрики, тук думата можете да имате и вие, нашите читатели. Ако сте се сблъскали с несправедливост, ако ви мъчи проблем, който изисква решение, а никой не откликва – можете да се обърнете към нас. Ние ще публикуваме вашето мнение, вашия текст и ще потърсим отговор заедно.

Публикуването на материали в рубриката „Мнение“ от външни автори става при следните условия:

  1. Текстът не съдържа обиди, форми на расизъм или дискриминация под каквато и да било форма.
  2. Текстът е последователно оформен и следи логическа нишка.
  3. Ако отправяте обвинения към конкретна личност или фирма в текста, трябва да имате необходимите доказателства, които да потвърдят думите ви.
  4. Текстът не може да е рекламен или да представлява каквато и да било форма на ПР.
  5. Авторите на текстове задължително застават зад думите си с имената си. Не приемаме текстове от анонимни автори.
  6. Ако имате придружаващи снимки или видео, е добре да ни ги изпратите, за да ги публикуваме като доказателство към думите ви.
  7. Текстът на автора трябва да изразява неговото личното отношение и позиция, за които той носи цялата отговорност.

Рубриката „Мнение“ е с цел да се разкрива истината и да се дава гласност на проблеми и каузи. 1kam1.com не носи отговорност за написаното от външни автори. Всички материали ще бъдат преглеждани и подбирани от редактор, това обаче не е 100% гаранция и защита от злоупотреби. Ако откриете недобросъвестен материал, който не отговаря на истината или е изготвен изцяло и единствено с цел оронване на престиж, моля свържете се с нас незабавно.

Изпращайте своето менеие на  Email: red@1kam1.com