20+ идеи за бюрата на учениците


Макар все още да е средата на лятото, сега е най-подходящия момент да помислим за есента и началото на учебната година. Бюрото, за едно по-голямо дете, всъщност е центърът на неговата стая – дали ще учи на него, ще седи на компютъра, ще рисува, то със сигурност голяма част от престоя му у дома е точно там. Затова е необходимо да помислим за кътчето с бюрото като за отделна вселена.

Местата за бюро в една стая са много и всяко има своите плюсове и минуси. До прозореца е не лошо решение, тъй като ще има много слънчева светлина. От друга страна през лятото там пече най-много. Ъглите също са доста предпочитани за поставянето на бюро, защото предлагат уют и усамотение. До леглото не е добър вариант заради шума от компютъра и самото пространство чисто сетивно. Работата и мястото за почивка трябва да имат напълно отделени места в стаята.

Когато децата са повече от едно вече трябва да се мислят интересни варианти, така че на всички да е удобно. Предлагаме ви някои идеи, които да ви помогнат при избора не само на дизайн, а и на място за бюрото.