20+ идеи за пердета вместо врати


Използването на тъкани за покриване на непривлекателни неща се свързва с доста бабашки стил. Но ние сме тук, за да ви уверим, че всъщност това не е толкова лоша идея. Даже напротив. Забелязва се едно завръщане на пердетата като заместител на вратичките за шкафове, гардероби, та дори и бани.

Разбира се, не си представяйте старите пердета на баба. Има доста модерни тъкани, интересни не само по цвят и шарка, но и на докосване. Ще дадете доста по-различно и уютно усещане у дома, докато същевременно дори ще изберете един доста по-практичен метод за разделяне и прикриване на пространства.

На първо място, пердетата се сменят доста по-лесно от вратичките.

Не е нужно да боядисвате, да разглабяте или да търсите майстори, които да ви изработват врати по поръчка. Всичко това спестява финанси, време и усилия. на второ място, подръжката също е доста по-лесна. Едно е да свалите пердето и да го пуснете в пералнята за един час, докато вие си вършите други неща, съвсем друга история е да трябва да търкате с парцала и специални препарати.

така че, предлагаме ви, няколко модерни изпълнения и идеи за перденца, които не само ще свършат работа, а и ше разведрят живота ви 🙂