Виж 1към1

Снимките от BUILDINGSTYLE 2023

Прочети още

20-o юбилейно издание на BUILDINGSTYLE: Ето кои фирми потвърдиха участие

Хората могат да забравят какво сте казали… могат да забравят и какво сте направили… но никога няма да забравят емоциите, които сте предизвикали в тях! И това не са просто думи, това е житейска истина, потвърдена и от строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE, който тази година ще отбележи своето 20-о юбилейно издание. 😉 Датите вече са обявени – от 21-ви до 24 ноември вкл. Мястото също е известно – СПА комплекс Старосел.

През всички тези години организираме всяко издание на форума с много любов и емоция, водени от стремежа не само да осигурим най-добрата бизнес среда, в която строители, архитекти и дизайнери, търговци и изобщо експерти от бранша да представят своите продукти и услуги, да се запознаят с всичко ново и актуално и да изградят мрежа от професионални контакти и партньорства, но и да запомнят участието си във форума като преживяване. За целта, наред с работната програма, работим усилено и върху „неработната“, още повече че тази година заедно ще отпразнуваме и рождения ден на BUILDINGSTYLE, който ще бъде… повече от запомнящ се!

Подробностите около партито за юбилея (поне за момента) ще запазим в тайна. 😉 Можем обаче да обобщим най-важното около работната програма, която отново ще е много разнообразна. Сред фирмите, които ще участват с щандове и/или презентации има много, които вече познавате от предходни издания на форума, но и много нови и интересни участници.

Компаниите, които вече потвърдиха участието си на BUILDINGSTYLE 2023 са:

Hörmann, Alumil, Novacolor, Джи Ти Ти, Globus Build, VOS Ceramics, Rollplast, Recolorezzo, CoDesign, Тюлипс, ЙАФ България, Призма Лайтинг, Eтех Building Performance и Технопанел, Ксела България, Ardex България и Порше София Запад.

Така, по време на форума, ще можем да се запознаем с тенденциите в областта на проектирането и производство на цялостни системи за отопление на жилищни и нежилищни сгради; с иновациите в строителството с дърво; с актуалните предложения в областта на интериорното и екстериорно осветление. Ще имаме възможност да „сверим часовниците си“ и за новостите при избора на алуминиеви системи за жилищни, административни и офис сгради; на външни и вътрешни щори, входни и интериорни врати, прозорци и системи за контрол на достъпа; професионални бои и мазилки с разнообразно приложение, в т.ч. и на декоративни мазилки.

В рамките на BUILDINGSTYLE 2023 ще получим професионални съвети и при проектирането и реализирането на фасадни и покриви системи, за предимствата на дренажните системи и изобщо – с разнообразните и комплексни решения за интериора и екстериора. И не на последно място – ще имаме възможност отново да се насладим на вълнуващ тест драйв с най-новите модели на Audi. 🙂

Важно!

За компаниите, които имат желание да се включат във форума, но все още не са го направили, напомняме, че местата са ограничени, с вариантите за участие са два – с презентация и/или щанд. С предимство за получаване на оферта и потвърждаване са фирмите, участвали в миналогодишното издание на форума. Конкуренция в темите на презентиращите фирми няма.

Лице за контакт: Ани Дамянова, мобилен: +359 888 98 5555, е-mail: ani@1kam1.com .

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
12.01.2022

Снимките на BUILDINSTYLE 2021

снимки:M. S. V photographers Форумът BUILDINSTYLE 2021, който всички очаквахме с нетърпение, макар да бе преди повече от месец, продължава […]

Прочети още
22.12.2022

СНИМКИТЕ от BUILDINGSTYLE 2022 са тук! :)

19-ото издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE 2022 беше повече от успешно, повече от интересно и повече от полезно. Беше емоционално […]

Прочети още