Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

20-то юбилейно издание на архитектурен форум BUILDINGSTYLE

Обратното броене започна!

Малко е времето, което остава до началото на строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE 2023, а емоциите и нетърпението буквално вибрират във въздуха. Завладели са не само нас, но и всички участници, които работят усилено по подготовката на своите теми за презентациите, както и по дизайна на щандовете си, на които тази година ще представят нови и интересни продукти от бранша.

В периода 21 – 24 ноември СПА комплекс Старосел ще се превърне в арена на строителството, архитектурата и… забавленията, защото BUILDINGSTYLE е единственият форум, който може да се похвали с успешна 20-годишна история и заслужава да бъде отбелязано подобаващо! 😉

Предизвикателствата правят живота интересен…

<Дж. Марин>

Честта да открие първия презентационен ден тази година се пада на арх. Ангел Захариев от „А и А Архитекти„. Той ще ни разкрие тайните на един от най-вълнуващите проекти у нас, а именно – този за най-високата сграда в България – Скай Форт. Старт на втория презентационен ден пък ще постави арх. Маргарита Темелкова от House of Fun. Арх. Темелкова е и първият ни лектор, който ще постави фокуса върху интериорния дизайн и ще ни запознае с някои от последните си проекти.

Добрите новини съвсем не спират до тук, разбира се… 🙂 И тази година нашите партньори от Порше София Запад ще предложат вълнуващ тест-драйв за участниците в BUILDINGSTYLE на най-новите премиум модели с марката AUDI.

Отлагането е крадец на време

<китайска мъдрост>

Към момента фирмите, потвърдили участие с презентации и/или щанд вече са над 30. Това са Хьорман България, Алумил България, Novacolor, Джи Ти Ти, Globus Build, VOS Ceramics, Ролпаст, Recolorezzo, Тюлипс, ЙАФ България, Призма Лайтинг, Eтех Building Performance, Технопанел, Ксела България, Ардекс България, Ховал, Порше София Запад, Bittel, Конформа, Сика България, Фивекс Проджект, Клинкер, КСК – Хаджидимитров, Sto/StoCretec, Рейнарс Алуминиум, Тракия Глас България, GERFLOR, ПаркетенСтил, Валоре плюс, Мебели Кинарпс. Това е и повод да напомним, че свободните места, които остават, са ограничени. Още повече, знаете, спазваме правилото да няма конкуренция в презентациите.

Що се отнася до частта релакс и забавление по време на форума, изненадите ще запазим в тайна, поне още малко…

Единственото, което можем да ви разкрием сега, е, че определено ще бъде различно, бляскаво и незабравимо – като за 20-ти юбилей! Ако все още не сте се записали за участие в BUILDINGSTYLE 2023 с презентация и/или щанд, а не искате да пропуснете тази възможност, можете да го направите като се свържете с Ани Дамянова на тел. +359 888 98 5555 или на е-mail: ani@1kam1.com.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!

22.12.2022

СНИМКИТЕ от BUILDINGSTYLE 2022 са тук! :)

19-ото издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE 2022 беше повече от успешно, повече от интересно и повече от полезно. Беше емоционално […]

Прочети още
09.12.2022

BUILDINGSTYLE дава крила: Какво още се случи на форума през 2022 г.?

снимки: M. S. V photographers BUILDINGSTYLE дава крила! Как иначе да си обясним факта, че макар паметното парти за рождения […]

Прочети още
Топливо АД