Виж 1към1

Hörmann увеличава капацитета си в областта на системите за контрол на достъпа

Прочети още

5 идеи за детската стая, които ще харесате

Представяме ви няколко идеи за дизайн за детската стая, които ще ви помогнат и вдъхновят да създадете практично, креативно и уютно местенце за вашето дете. Пространство, което да е едновременно вдъхновяващо, но и предразполагащо към релакс. : )

Оригинална и неутрална

Избрахме този дизайн на стая като идея, която да ви предложим, поради няколко причини. Първата е, че е универсален. Т.е. еднакво подходяща е за момичета и момчета. Функционална е – могат спокойно да съжителстват две или дори три деца.

Меката цветова гама предразполага към спокойствие и релакс. Освен това може да се използва наистина дълго от децата – подходяща е както за най-малките, така и за подрастващите, а защо не и за тийнейджърите.

Проектът е реализиран от интериорния дизайнер Соня Брстина.
Ограничено пространство с неограничени възможности.

Един поглед към този проект ще ви подскаже как можете да оползотворите по максимално най-ефективния начин пространството със скосени тавани.

Семпъл дизайн с ефектна стенна декорация е всичко онова, което ще провокира възторга на децата.

В случая стаята е предназначена за две момичета като това подсказва именно тапетът на акцентната стена. А най-хубавото е, че с неговата смяна, можете лесно и евтино да трансформирате визията на стаята толкова често, колкото децата ви пожелаят. 🙂

Стаята може и да не е от най-просторните, но за сметка на това си има собствената баня…

За пораснали деца…

Модерно решение, отново на дизайнера Соня Брстина, което е пример за максимално усвояване на пространството в стаята. В подобен интериор еднакво комфортно биха се чувствали тийн представителите и на двата пола.

Място за принцеси

Всяка принцеса заслужава своя замък! А тази стая може да ви послужи като вдъхновяващ пример за това, че можете да „построите“ замък на момиченцето си, който да е достатъчно бляскав и очарователен, дори само в рамките на няколко квадратни метра.

Проектът е реализиран от Соня Брстина.

Стая за супергерои

Ако имаме стая за принцеси, то защо да нямаме и за супергерои?

Избрахме да ви представим точно този дизайн, защото на пръв поглед, дори и да изглежда „момчешки“, всъщност има доста универсална цветова схема. Ако смените декорациите по стените и цвета на завесите, става супер стая за момиче. Освен това…. кой казва, че девойките не биха харесали сини завеси!?

стая
снимка: Unsplash; аглавна снимка: freepik

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
04.05.2022

Само за фенове – Интериорни идеи, вдъхновени от „Междузвездни войни“

По традиция на 4 май в нашата галактика милиони почитатели отбелязват Деня на „Междузвездни войни“. Поредицата, създадена от Джордж Лукас, […]

Прочети още
спалнята 04.11.2021

Дизайн на спалнята според зодията – съветите на астролога

Често пренебрегваме дизайна на спалнята за сметка на кухнята или хола например, където прекарваме повече време със семейството, посрещаме гостите […]

Прочети още