50+ идеи как да вкараме есенното настроение у дома – бързо и евтино


Каквото и да си говорим есента вече е тук. Започваме да прекарваме все повече време у дома, докато последните лъчи на лятното слънце си отиват. Но за да преборим тъгата по отминалото лято е хубаво да си дадем сметка, че есента също носи своя чар и красота. Най-лесно можем да го направим като вкараме именно настроението и пъстрите цветове на есента и у дома.

Предлагаме ви няколко лесни трика, които няма да ви загубят време и пари, но значително ще подобрят атмосферата във вашето жилище. Достатъчно е да метнете една пътека на пода в коридора, да смените възглавничките на дивана в есенен нюанс, да смените покривката и да изкарате тънките одеяла. Ако искате да сте още по-креативни можете да използвате стари ламаринени кутии, в които да сложите изсушени цветя, или може би старата метална кана, да навиете прежда около бурканчета или да съберете жълъди и кестени, които после да оцветите и сложите в една паничка.

По западните списание са много модерни декорациите с тикви, които често са декорирани по някакъв начин, а също така и вкарването на акцент в кухнята чрез порцелан. Добавянето на кошница, стари пожълтели книги и жито, също ще ви донесе нужното настроение. А смяната на картините на стената е задължителна идея за ценителите на изкуството.

Разгледайте предложенията ни за вдъхновение и мирис на есен у дома 🙂