50 неща, които никой строител не иска да вижда


Небрежно построените и ремонтирани къщи могат да се окажат доста опасни с времето. Понякога в възможно чистият късмет да ви спаси от авария.

Alpha Structural, Inc. е единствената компания в  Лос Анджелис, лицензирана да проектира и изгради всякакъв вид основи или ремонт на хълмистата местност. За 25-ия си рожден ден организацията реши да сподели някои от най-лудите структурни инспекции, които е направила през годините.

„Най-често срещаните проблеми са при домове на половин век, които потъват, защото са били построени с плитки основи.“, споделят от компанията. някои собственици решават да спестят някой лев и решават сами да се справят с проблемите, но как точно!

Други собственици по света решават, че е безопасно да си направят парк на покрива на блока или да си изкопаят мазе до блока, а понякога и самите строители взимат странни решения. Представяме ви компилация от най-изненадващите строителни решения от света и събрани от строителните работници на Alpha Structural, които не са изненадани да видят дори ограда направена от перални машини и строителни отпадъци 😀

 

Снимки: Интернет, alphastructural.com