7 идеи за тесен хол


За много жители на студиа и малки апартаменти въпросът не е само как да накарат оформлението на мебелите в хола да е възможно най-оптимално. Това означава да накарате всичко да има няколко функции, като същевременно остава място за дишане.

Всекидневната често е центъра на къщата, но когато е тясна, изборът за това как да бъдат подредени мебелите може да бъде проблем. Добрата новина е, че е възможно да имате малка всекидневна, която да може да имате всичко и все пак да се чувства (относително) просторна.

Един от ключовите фактори за максимизиране на потенциала на малка всекидневна е внимателният подбор на мебели, които отговарят на пространството и могат да служат за различни цели. Друга важна част от процеса е да бъдете креативни с подреждането и да намерите начини да позиционирате мебелите си така че да е оползотворен всеки квадратен метър.

Оттам нататък ще искате да изберете декор, като изкуство и огледала, който добавя индивидуалност, без да заема място. Независимо дали започвате от нулата в ново пространство или в настоящата си всекидневна, има решение на вашите проблеми. Събрахме най-добрите идеи за малка всекидневна, за да ви помогнем да се възползвате максимално от пространството си.

Подчертайте най-добрите предимствата на стаята

Намалете мебелите

Бъдете смели, но и внимателни с избора на цветове

 

Селектирайте мебелите внимателно

Вземете малка масичка за кафе

Изберете подходящ размер бюро

Разграничете различните кътчета с помощта на килими

Вижте още:

Вечеря на свещи в ресторант по време на пандемията – да възможно е, холандски ресторант показа как

Ариана Гранде се сдоби с нов дом в Холивуд Хилс