7 места, които може да усвоим за съхранение


В тесните домове трябва да сме сигурни, че всяко кътче е добре използвано. Повече пространство у дома винаги е по-добре, но понякога просто няма как иначе. Набавяме си го като усвояваме балкони и тераси или просто като използваме даденото по възможно най-умния начин. Без да става претрупано и задушно, тук отделихме няколко предложения за места, където може да си държите вещите, но може би не сте се сетили.

Етажерка на вратата е интересно решение. Все пак тя е подходяща за по-леки предмети като кърпи, лосиони, шампоани, най-вече, за да не нависнат пантите.

Лавица над врата – и тук е добре да се държат по-леки предмети. Все пак не искаме да рискуваме и да ни падне някой буркан на главата 🙂

Дъска върху радиатора. Към тази идея сме малко въздържани, но е постижима, стига да внимаваме какво слагаме и как е изработена дъската.

Етажерки високо на стената. Това винаги е добре идея. така не затваряте пространството и въпреки това си давате допълнително място за съхранение.

Да използваме всеки неизползваем ъгъл 🙂

Лавица високо до тавана. Тази идея е доста приложима в коридорите и антретата – няма да пречи на никой, трудно ще се забелязва и може да си държим книги, списания и др. вещи, е стига да не са за ежедневна употреба 🙂

Пространството над кухненските шкафове е добре също да се усвои. Отново там може да държим предмети, които не ни трябват особено често.